Βούλα Δημητριάδου

 IMG_0742

Μαχόμενη Δικηγόρος με πολυετή εμπειρία στο Γενικό Δίκαιο (οικογενειακό, Εμπράγματο, κληρονομικό, Ενοχικό,Τραπεζικό Δίκαιο) και με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο.                                    

Ιδιαίτερη ενασχόληση με υποθέσεις ναρκωτικών, οικονομικό και ηλεκτρονικό έγκλημα, παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου, εγκληματικότητα ανηλίκων, ενδοοικογενειακή βία, bullying στα εκπαιδευτικά ιδρύματα και μέσω υπολογιστών, σεξουαλικά εγκλήματα,  ανθρωποκτονίες, κάποιες εκ των οποίων προβλήθηκαν κατά καιρούς από τα Μ.Μ.Ε λόγω δημοσίου ενδιαφέροντος, νομοθεσία για την προστασία των ζώων.

Παράλληλη ενασχόληση με κοινά και με Μ.Κ.Ο (ομιλίες για την ενδοοικογενειακή βία και την εγκληματικότητα των ανηλίκων). Διετέλεσα Γενική Γραμματέας Ε.Κ.Ο επιστημόνων και πολιτικό στέλεχος κόμματος.       

 Ειδική μεταπτυχιακή υπότροφος πολιτικής Δικονομίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Τομεάρχης Δικαιοσύνης και μέλος Πολιτικού Συμβουλίου και Επιτροπής Δεοντολογίας κόμματος.                                                                 

Συνεργαζόμενη με : Ειδικούς πραγματογνώμονες, Ψυχιάτρους, Γραφολόγους, Γενετιστές, Τεχνικούς συμβούλους στα εγκλήματα μέσω διαδικτύου καθώς και παιδοψυχολόγους. ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


Το Δικηγορικό μας γραφείο αναλαμβάνει και τη διεκπεραίωση υποθέσεων Ελλήνων και Αλλοδαπών οι οποίοι διαμένουν στο εξωτερικό και χρήζουν Νομικής – Δικαστικής ή και εξωδικαστικής διαχείρισης διαφόρων υποθέσεων στην Ελλάδα.